Skip to content

WELKOM OP PRIKSPIJT.NL

Heeft u spijt van uw COVID-19 vaccinatie? Laat uw verhaal horen!

ALLE ERVARINGEN

Lamme arm na vaccinatie

19 januari 2022

Na vaccinatie van Johnson … pijnlijke plek …vanaf 14 juni een lamme arm.
S’nachts wakker worden van de pijn .
Hoe kan ik antilichamen bekomen om deze shit uit mijn lijf te krijgen ??

Wes

5 maanden ongesteld

19 januari 2022

Sinds twee jaar heb ik een spiraal omdat ik erg veel bijwerkingen van de pil ervaarde. Deze bleven door mijn spiraal vrijwel allemaal weg, ik werd nog wel ongesteld maar heel minimaal en regelmatig. Eind juli heb ik me laten vaccineren, één keer maar, want ik had al corona gehad. Een week later begon ik ineens te bloeden terwijl ik helemaal niet ongesteld zou moeten zijn. Uit een soatest kwam een negatieve uitslag, niets aan de hand dus. Het bloeden stopte alleen niet. Tot vorige week (4 januari) heb ik constant gebloed. Dit betekent dus dat ik ruim vijf maanden iedere dag ongesteld ben geweest. Naast de bloedingen, heb ik ook erg veel last van krampen, voel ik me veel suffer, heb ik weinig energie en slaap ik slecht en heb ik een lange tijd last gehad van een ijzertekort. Ik lees steeds in het nieuws dat er nog geen direct verband is tussen een onregelmatige cyclus en het vaccin, maar zo heftig heb ik mijn menstruatie nog nooit ervaren. Ik wil de booster niet nemen omdat ik bang ben voor de gevolgen hiervan. Als een vaccin me ruim vijf maanden kan laten bloeden, maakt het vervolg hierop me dan straks niet ineens onvruchtbaar? Ik wil graag alles kunnen blijven doen en ik wil naar een festival of op vakantie kunnen zonder me om de haverklap te moeten laten testen, maar nog liever wil ik gezond zijn en kinderen kunnen krijgen.

Sanne

prikspijt

17 december 2021

Naar de eerste 2 vaccibateis en nu ook nog de booster te hebben gehad

Steve

Schade na injecteren mRNA technologische gen therapie...

16 december 2021

Als stralingsdeskundige heb ik een slordige 1500 uur in de materie gestoken en hoop met heel mijn hart dat ik het het onjuist zie.
Ondanks dat zou ik voor nu, eenieder een tweede, booster, derde, vierde, etc. experimentele injectie voor de komende twee jaren afraden. We weten gewoonweg de gevolgen van deze nieuwe techniek op mensen niet . Bij dieren weten we dat wel. Bij de test van deze mRNA techniek op o.a. apen, fretten, konijnen, etc. gingen deze dieren uiteindelijk bij een nieuwe blootstelling na 6 maanden dood. De testfase en het effect op mensen zijn op dit moment aan de gang.
Daanaast hebben alle voorstanders van deze experimentele injectie belangen/aandelen inzake. De onetische vaccinmakers en aandeelhouders vullen royaal hun zakken terwijl censuur in de MSM Media niet alleen in Nederland maar over de gehele wereld hoogtij viert.
Het uiteindelijke doel van vaccinatie is uiteindelijk “agenda 2030”, op naar “al je vrijheid kwijt” zoals Dominee Paul Visser het op 10 oktober 2021 verkondigde in zijn preek. Het WEF (Wereld Economisch Forum) heeft kamerleden door de gehele regering en als er iemand niet mee wil met de snode plannen vervangen ze deze snel door een WEF (Claus Swab) poppetje.
Mensen trap er niet in, laat je niet bang maken, blijf verbinden, mondkapjes zijn de grootste waanzin, elk virusdeeltje gaat er dwars doorheen. Vertrouw op je eigen heilige graal, je imuunsysteem.
Als een QR code je vrijheid moet bewijzen, ben je deze vrijheid kwijt.
In de winter hebben de mensen wel eens griep en je eigen lichaam maakt je beter. Corona is een van de verschillende influenza virussen welke al eeuwen bestaan, laat je alsjeblieft niet bang maken door iets wat er altijd al was, aan griep overlijden oude en kwetsbare mensen al eeuwen. Blijf je familie en vrienden zien en doe niet mee aan deze flauwekul welke draait om controle en macht.
Als laatste blijf toch van de kinderen af, deze zijn gezond, laat jouw kinderen niet injecteren met iets waar we de gevolgen niet van weten. We wisten dit ook niet van SOFTENON vroeger waaarna na 4 jaar experimenteren de kinderen met te korte armpjes en/of beentjes geboren werden voor het uit de farmaceutische handel werd genomen……….

RadiationTechnologist

Spijt als haar op mijn hoofd

7 december 2021

https://cosmicworld.site/de-waarheid-van-ons-huidige-systeem-en-de-great-reset

Steve

lEKKER OP VAKANTIE

6 december 2021

LEKEKR OP VAKANTIE MET DE FAMILIE , mAAR EERST NOG SENLK EVEN EEN PRIKJE HALEN . anDERS ZON GEDOE BIJ DE GRENS MNET TESTEEN TIJDSLOTS ETC .VANDAAR EVEN MET DE HELE GEIN ZOON 6 DOCHTE ZOON 14 VROUWW 45 EN IKZELF 48 MAAR EVEN SNEL LATEN INJECTEREN MET DEZE GEN THERAPIE EN HUP OP VAKANTIE HEO MOOI KAN HET ZIJN

Sukkel

Geen titel

30 augustus 2021

Troep

Max M

test

30 augustus 2021

test

test

© prikspijt.nl 2021